Monday, February 26, 2007

kuku jukud

täna oli õues -3 kraadi!!! see tähendab, et kevad on juba palju lähemale jõudnud ja hommikul paistis päike ka kevadisemalt kui varem. väga äge!
oeh, täna oli koolis mul niii nii uni koguaeg. täna ma käisin esimest korda suhtlemispsühholoogia loengus, see oli päris äge.
nii, aga tegelikult ma tahtsin kirjutada hoopis sellepärast, et ma käisin täna esimest korda üle pika-pika aja trennis! ma olin seda päris pikalt plaani võtnud ja uurinud, aga ma tahtsin kangesti pilatese trenni minna, aga kõik need trennid on päris kõrbedate hindadega. aga ühel ilusal päeval andis mu kursaõde Triin mulle ühe neti lk aadressi. see oli ühe uue treeningklubi kodulehekülg, kus hinnad ei olnudki ei-tea-mis-kõrged. ja mina ilusasti edastasin selle lk Heilile, kes mind sinna trenni vedaski. igatahes, täna käisime me pilateses esimest korda. päris huvitav oli. ma olin seda natukene varem ka teinud, aga koolis, mitte trennina. tegelikult ma tundsin, et ma olen päris halvas vormis. aga peale trenni oli küll hea olla, käed on ainult kuidagi eriti väsinud. aga igatahes, mulle meeldis ja ma loodan, et me läheme järgmisel nädalal jälle!

jee jee! kevad tuleb!

Monday, February 19, 2007

aaaah! nii, ma siis nüüd üritan vihaga meenutada mida ma kõike laup. siia kirjutasin...

nii nii.. Anna igatahes on mitu korda maininud, et ma blogi ellu ärataksin (Tsau Anna!) aga laup., kui ma võtsin ennast kokku ja otsustasin, et kirjutan nüüd siis lõpuks, siis ma pidin järjekordselt (kui te teisi postitusi olete lugenud, siis pea igast postituses on see lause sees, et ma unustasin oma parooli ja kasutajanime) oma parooli muutma ja kasutajanime paluma meelde tuletada. aga okei, see selleks. igatahes ma avastasin, et ma olen äärmiselt vilets inimene, kelle kõrval istuda bussis, mis sõidab Tallinn-Tartu-Tallinn liinil. igatahes ma vahest juhtun magama jääma ja siis kui lihased lõtvuvad või buss äkki pidurdab, siis ma ärkan ehamatusega üles nii, et ma praktiliselt hüppan püsti ja hingan hästi sügavalt. ma olen saanud küll imelikke pilke.
mis veel.. Good Charlotte´i hullustus on mind ka tabanud! nende lugu Keep your hands off my girl on mu vaieldamatu lemmik ja poleks vist palju öelda, et ma lausa armastan seda lugu. ja siis tänu sellele loole avastasin neilt veel häid lugusid (näiteks The Truth on viimased 3 päeva päris kuulatud lugu.) ainult mitmed lood Killers´ilt on samal tasemel.
nii..koolist ma ei viitsi üldse rääkida..
midagi kirjutasin ma siia laup. veel..
laup. tuli korraks kevad! ma olin niiii niii õnnelik, kui termomeeter näitas 4 soojakraadi, aga nüüd läheb talv jälle edasi.
ja kui ma eile Tartusse tulin, siis takso sõitis ise minu juurde (ma ei helistanud neile ega midagi, ainult mõtlesin, et peab helistama, sest 2 vaba taksot võeti ära) ja küsis, et kas ma tahan sõita kuhugi. väga vedas isegi, sest see on siiamaani olnud kõige odavam takso ( kusjuures väga ilus ja puhas ja soe takso), millega ma olen sõitnud nüüd, kus Tartu taksodel miinimumtasu ära kaotati (väga halb mõte, vaene tudeng ei saa enam nii tihti endale taksosõitu lubada).
okei. viimasedki mõtted on peast ära läinud. (tegelt kui korraldada võistlus, et kes kirjutab kõige kehvema blogi, siis ma arvatavasti võidaks, või vähemalt esimese 3 hulka saaksin kindlasti).
olge tubli!

ma olen blogiga tülis!
juhuks kui ta nüüd selle blogi avaldab, siis võtke teatavaks, et ma kirjutasin siia laup. pika-pika jutu ja ta ei läinud üles! jaa-jaa, salvestasin juba ettenägelikult oma teksti ära ja siis proovisin teist-kolmandat-ja-veel-ma-ei-tea-mitmendat-korda, aga ikka mitte midagi! järgmine päev proovisin ka ja siis vihastasin veel rohkem.